Logo Nuzon
Oud Loosdrechtsedijk 71b
1231 LR Loosdrecht
Bereik ons op:
Tel: 035 582 2221
Uw winkelwagen:

Geen artikelen

Financiering
Over zonnepanelen

Financiering

Greenloans biedt in nu samenwerking met Nuzon ‘groene leningen’ aan die u kunt gebruiken voor de aanschaf van uw zonnepanelen.

Greenloans is een zelfstandige dochter van ABN AMRO Bank en onderdeel van Alfam Consumer Credit, staat onder toezicht van de AFM en heeft een vergunning voor het verstrekken van consumptief krediet.

GreenloansGeld lenen kost geld

De voordelen van deze lening zijn een relatief lage rente van 5.5% effectief, een looptijd van 15 jaar waardoor u direct een positieve cashflow genereert en dat de hele lening aftrekbaar is in box 1.

U betaalt elke maand een vast bedrag (rente en aflossing) voor een periode van 180 maanden (15 jaar), de rente staat ook voor 15 jaar vast dus u weet precies wat u elke maand moet betalen. Na de looptijd jaar is de hele lening afgelost. Wanneer u uw huis verkoopt kunt u de lening boetevrij aflossen.

Voor meer informatie kunt u de informatiesheets downloaden, hierin staat alles tot in detail beschreven. Ook kunt u een tarievenkaart downloaden waarop u zelf heel gemakkelijk kunt zien wat uw maandlasten zouden zijn.

Klik hier om naar de website van Greenloans te gaan.