Logo Nuzon
Oud Loosdrechtsedijk 71b
1231 LR Loosdrecht
Bereik ons op:
Tel: 035 582 2221
Uw winkelwagen:

Geen artikelen

Inverters Informatie over inverters
Over zonnepanelen

Inverters

Het centrale hart van de zonne-instalatie is de inverter. Deze moet continu de gelijkspanning van de zonnepanelen omzetten naar 230 volt wisselstroom.

Voor iedere opstelling van zonnepanelen is er een geschikte inverter in huis. NuZon zoekt voor u altijd de optimale inverter afgestemd op het vermogen van u panelen. NuZon b.v gebruikt voor haar inverters bij voorkeur de producten van MasterVolt, SMA en Growatt vanwege de goede garantie en service voorwaarden.

JFY

JFY

Inverters Mastervolt Sunmaster


Opgericht in 2003, Shenzhen Jingfuyuan Tech. Co, Ltd (afgekort JFY) is een professionele omvormer-, Telecom Voeding-, Hybrid Power System- en de UPS-fabrikant. Bekroond als Chinese National High-tech onderneming en gecertificeerd volgens ISO9001: 2008 internationale kwaliteitssysteem, JFY heeft 16.000 m2 van de productie-installaties en het R & D-laboratoria met meer dan 100 professionele ingenieurs in Shenzhen hoofdkantoor, meer dan 20 servicecentra in binnen-en buitenlandse gebieden. Als toonaangevende leverancier met de beste producten en diensten, JFY biedt altijd klanten de hoge kosten-effectieve producten en geïntegreerde energieoplossingen met uitgebreide ontwerp en productie ervaringen. De producten omvatten een breed scala van Solar omvormers (1.5KW-1MW), UPS, Telecom Voeding, Hybrid Power System, enz. Deze producten worden in meer dan 50 landen en gebieden verkocht. Hun stabiele werking en uitstekende prestaties zijn universeel erkend door gebruikers over de hele wereld.

Mastervolt SunmasterLogo Mastervolt

Inverters Mastervolt Sunmaster

Mastervolt een leidend merk in geïntegreerde systeem oplossingen. In 1993 stapte Mastervolt in de solarmarkt en is sindsdien een onbetwiste trendsetter. Met een heldere focus op het ontwerpen , ontwikkelen en produceren van betrouwbare omvormers voor elke situatie.

 

SMA Sunnyboy
Logo SMA Sunnyboy

Inverters SMA Sunnyboy

SMA biedt een zeer breed programma aan omvormers aan  Voor elke panelenconfiguratie is er een omvormer beschikbaar. Met of zonder transformator, enkelfazig of driefazig. Ook heeft SMA gebruiksvriendelijke monitoring en communicatie oplossingen.

 

Growatt
Growatt logo

Growatt inverters
Growatt maakt al jaren top omvormers tegen zulke aantrekkelijke prijzen dat het voor Nuzon interessant is deze met een goed gevoel te verkopen. Een kwaliteit met de hoogste resultaten die we u gerust kunnen aanbevelen.