Logo Nuzon
Oud Loosdrechtsedijk 71b
1231 LR Loosdrecht
Bereik ons op:
Tel: 035 582 2221
Uw winkelwagen:

Geen artikelen

Nuzon
Over zonnepanelen

Ervaringen met Nuzon zonnepanelen

Klanten van Nuzon vertellen over hun ervaringen:

“Voor het eerst in mijn leven is het een genot op de elektriciteitsmeter te kijken en te zien dat deze terugdraait”

Na aankondiging van de rijkssubsidie mogelijkheid waren we om en besloten om voor de zonnepanelen te kiezen na Ervaring zonnepanelenjarenlang de overweging te hebben gemaakt. Een probleem was wel dat het nauwelijks "live" te zien was. Internet was vaak de enige optie.

Via een advertentie in het plaatselijke blad zagen we het bedrijf Nuzon in Loosdrecht, waar complete opstellingen te zien waren. We werden vlot, prettig en volledig geïnformeerd met reële vooruitzichten. De prijs was lager dan alle internet  aanbiedingen en de beslissing werd snel gemaakt.

Geheel volgens afspraak werd het op de afgesproken datum en in 1 dag aangelegd en de resultaten mogen er zijn. Na 5 weken hebben we reeds 440 kW opbrengst (ongeveer Euro 100 opbrengst). Uitgaande van een rendement van 900 a 1000 euro per jaar praten we hier over 12 a 15 % rendement op geïnvesteerd vermogen, en na ongeveer 8 jaar dus 100 % (als installatie volledig is terugverdiend).

Dit is meer dan welke bank ook biedt en als bijkomend voordeel is dit ook goed voor het milieu. Voor het eerst in mijn leven is het een genot op de elektriciteitsmeter te kijken en te zien dat deze terugdraait.

- J. Karssen

“Bij deze firma zijn een koppel hardwerkende en vakkundige techneuten werkzaam, die goed op elkaar zijn ingespeeld, stevig materiaal gebruiken en prachtig werk hebben geleverd”

Mijn belangstelling voor zonnepanelen was al een tijdje gewekt. Mijn broer had net panelen aangeschaft en was dolblij met de correcte behandeling die hij had gekregen van de Firma Nuzon.Zonnepanelen schuin dak

Als je eenmaal hebt besloten om om te schakelen naar zonne-energie, wil je liever gisteren dan vandaag zonnepanelen op je dak.

Ik ben als alleenstaande vrouw in het diepe gesprongen en ben in zee gegaan met deze firma. Nuzon denkt met een klant mee. Ik hoefde niet lang te wachten. Binnen een week waren alle voorbereidingen getroffen en uitgevoerd.

De baas zelf is komen kijken omdat ik vond dat ik een problematisch dak had.  Hij heeft het voor elkaar gekregen om in overleg met mij de panelen zodanig te plaatsen dat iedereen tevreden was. Hij heeft genoeg personeel mee gestuurd om in een dag klaar te zijn.

Bij deze firma zijn een koppel hardwerkende en vakkundige techneuten werkzaam, die goed op elkaar zijn ingespeeld, stevig materiaal gebruiken en prachtig werk hebben geleverd. Ik geniet elke dag van de stap die we samen hebben gezet. Het meest verkneuter ik me dat mijn geld niet op de bank staat niets te doen, maar hard werkt om mij en het milieu te dienen.

- S. Zeebregts

“Bijzonder tevreden over de geleverde kwaliteit en prijs. Nuzon is een aanrader!”

Opwekken van "eigen" energie is leuk maar wordt nog leuker met Nuzon. Bijzonder professioneel bedrijf. Van het eerste contact tot en met de installatie een perfecte begeleiding en uitvoering. Bijzonder tevreden over de geleverde kwaliteit en prijs. Nuzon is een aanrader! 

- Wim en Nicole

“Derhalve alle complimenten voor de firma Nuzon, die wij inmiddels bij diverse familieleden en kennissen hebben aanbevolen”

Nadat één van onze buren - nog maar 5 weken geleden - zonnepanelen op haar dak had laten plaatsen door de Fa. Nuzon uit Loosdrecht (waarbij wij die dag zicht hadden op de Zonnepanelen plaatsenfraaie en keurig uitziende bestelwagen van genoemde firma) besloten wij, om de eerder ontvangen folder nog eens uit de papier-kliko te pakken en de inhoud wat uitvoeriger door te lezen.

Mede door de berichtgeving in de kranten over de vooruitzichten voor wat betreft de toekomstige kostenstijgingen van de energie in ons land, besloten mijn vrouw en ik om de directie van Nuzon voor een gesprek uit te nodigen.

Een afspraak was snel gemaakt en - ná nog een extra bezoekje aan het bedrijf in Loosdrecht,  begin juli  - werd onze opdracht voor plaatsing van maar liefst 7 zonnepanelen snel op papier gezet, met een supersnelle levertijd én plaatsing binnen 3 weken.

Inmiddels zijn alle 7 zonnepanelen in recordtijd geplaatst en registreren wij – mede vanwege de achterliggende zonnige dagen - dagelijks de nodige kW's aan zonne-energie.

Over de beide monteurs van Nuzon die de panelen op het dak van onze woning hebben aangebracht, kunnen wij niet anders dan onze waardering uitspreken, zowel voor hun vakmanschap, maar ook voor de wijze, waarop zij - na afloop - de werkplek hebben achtergelaten.

Derhalve alle complimenten voor de firma Nuzon, die wij inmiddels bij diverse familieleden en kennissen hebben aanbevolen.

- L.H.F. Born

"Groene stroom en rendement op je spaarcenten; wie wil dat nou niet?"

Maar met wie - en met wat - ga je dan aan de gang? Bij de zoveelste internetaanbieder van zonne-energie, dachten wij; liever een adres in de buurt waar je kunt aanbellen als er iets niet deugt.

En als je dan zover bent om te beslissen dan wil je nu zon en niet straks! Dus gebeld, een afspraak gemaakt bij ons thuis en de situatie en onze wensen opgenomen.

 Vervolgens naar de showroom in Loosdrecht waar alles overzichtelijk bekeken en aangeraakt kan worden. Het ontwerp en de materialen besproken, een afspraak gemaakt voor de installatie en binnen enkele dagen hadden we een werkend systeem.

Complimenten voor de uitvoerende mannen is geheel op zijn plaats, want ondanks de stromende regen werd niet de makkelijkst, maar de beste en fraaiste oplossing gekozen voor het wegwerken van de stroomkabels.

 En dan is het nu ruim twee weken na oplevering en zijn de eerste 130 Kilowatt opgewekt. Elke dag weer leuk om te zien hoe afhankelijk van de zonnestralen je eigen stroomcentrale werkt. Alleen nog een slimme meter laten plaatsen en saldering bij de NuZon aanvragen; dan krijgen de besparingen vorm.

- Hans en Desiree