Logo Nuzon
Oud Loosdrechtsedijk 71b
1231 LR Loosdrecht
Bereik ons op:
Tel: 035 582 2221
Uw winkelwagen:

Geen artikelen

Nuzon
Over zonnepanelen

Nuzon voor de Particulier het MKB en de Groothandel

Wij adviseren, instaleren en verkopen hoogwaardige zonnestroom-systemen in geheel Europa. Zowel net-aangesloten of autonome installaties geheel op maat voor u gemaakt.
Nuzon biedt een volledig pakket aan. Het betreft panelen, omvormers, montagesystemen, bekabeling, stekkers en allerlei gerelateerde producten. Deze producten zijn los verkrijgbaar of in de vorm van complete systemen.

De klanten van Nuzon bij o.a:

 • Particuliere klanten voor montage op woningen, garage, zomerhuis, caravan en boten
 • Zakelijke klanten voor grotere projecten op bedrijfsdaken
 • Installateurs voor standaardpakketten en losse artikelen tegen groothandelvoorwaarden
 • Aannemers die zonnepanelen moeten plaatsen vanuit een bestek
 • Argarische bedrijven voor grote systemen op schuren of in het weiland

Engineering

NuZon is niet alleen leverancier van zonnepanelen en toebehoren, maar tevens is het mogelijk om geheel vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze specialisten. Wij komen dan graag geheel kostenloos bij u op lokatie om zo u specifieke situatie te bekijken en u een maatoplossing te bieden.

De engineeringsafdeling houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen en doorrekenen van systemen, dit gebeurt in 4 fases:

 • Situatie ter plaatse fysiek opmeten (daken, aansluitpunten, toegankelijkheid etc.)
 • Intekenen van de panelen op het dak (autocad) aan de hand van ingenieursrapporten/ constructieberekeningen en de fysieke opname
 • Stringindeling maken waarbij de omvormers (inverters) qua capaciteit ruim gekozen (overgedimensioneerd) worden en gezorgd wordt voor een optimale synchrone net-invoeding
 • Uitrekenen van de benodigde materialen

Installatie

Wij beschikken over een team ervaren en goed opgeleide installateurs, die zowel de consumentensystemen als de zakelijke installaties plaatsen. Installatie gebeurt hoofdzakelijk door eigen personeel en door ingehuurde installateurs die onder direct toezicht staan van een uitvoerder van Nuzon. Ook is Nuzon in staat om meterkastaanpassingen te doen en AC-installaties aan te passen zodat deze geschikt zijn voor netkoppeling. Ook in het buitenland kan Nuzon de complete netkoppeling verzorgen van kleine en grote installaties. Voor installatie worden de volgende stappen doorlopen:

Vervoer vanuit de werkplaats naar het project

 • Bouwen van de frames en monteren van de modules
 • Bekabelen van de panelen en aansluiten van de omvormers
 • Eventueel aanpassen van de meterkast of verdeelinrichting, het plaatsen van het meterbord en het coördineren van de gridkoppeling met de netbeheerder

Service

De eigen serviceafdeling biedt ondersteuning bij vragen van klanten. Ondersteuning wordt gegeven op zowel technisch vlak als bij de administratieve afhandeling van subsidieaanvragen en vergunningproblematiek. Tevens verzorgt de serviceafdeling de storings- en garantieafhandeling. Voor grote systemen kunnen wij u instalatie ook monitoren en u rendement dus constant bewaken.

Haalbaarheidsstudies

Nuzon verzorgt een volledige rapportage in verband met de financiële haalbaarheid van de projecten. Aspecten hierbij zijn de subsidieregelingen, stroomverbruik, tarieven, injectietarieven, financieringsmodellen, cashflow en exploitatieopstellingen. Voor elk project worden aspecten als terugverdientijd, interne rendementen en de discounted cashflow berekenend. Nuzon verzorgt beslissingscalculaties en de financieringsmodellen voor uw financieringsaanvraag.

Nuzon verzorgd uw aanvragen bij landelijke en lokale subsidieregelingen.

Op dit moment is er een landelijke subsidie voor particulieren.

De SDE+ subsidie-regeling  geldt alleen voor grote installaties.

Als bedrijf kunt u gebruik maken van verschillende fiscale voordeelregelingen.

Conclusie

Te allen tijde krijgt u als klant een eerlijk en objectief advies over de mogelijkheden van een pv-installatie op uw lokatie, waardoor onze klanttevredenheid uitgesproken hoog is.