Logo Nuzon
Oud Loosdrechtsedijk 71b
1231 LR Loosdrecht
Bereik ons op:
Tel: 035 582 2221
Uw winkelwagen:

Geen artikelen

Installatie Informatie over de installatie van zonnepanelen
Over zonnepanelen

Bevestigingsmaterialen

Voorbeeld foto
Dakhaak
€ 3,75
1

De dakhaak is gefabriceerd uit hoogwaardig aluminium. Het gepatenteerde ontwerp is zo gemaakt dat de haak zonder montagemiddelen en gereedschappen aan te brengen is op ieder pannendak, ongeacht het gebruikte type dakpan. De rail is zodanig vormgegeven dat deze zonder montagemiddelen en gereedschappen op de haak geklikt kan worden.

De dakhaken zijn nu ook hoogteverstelbaar te verkrijgen.

De ClickFit dakhaken hebben een bepaald “dikte bereik” (dakpan plus panlat)

- Voor de “Standaard” dakhaak is dit 30mm tot 39mm.

- Voor de “Medium” dakhaak is dit 40mm tot 50mm.

- Voor de “Brede” dakhaak is dit 51mm tot 63mm.

 

Voorbeeld foto
Stokschroef
€ 4,19
1

Deze speciale stokschroefen worden gebruikt in combinatie met de montagerail voor de montage op golfplaat (Eternit of staal) daken.

 

Voorbeeld foto
Leihaak
€ 5,57
1

De leihaak is gefabriceerd uit RVS. Deze speciale haken worden gebruikt in combinatie met de montagerail voor de montage op lei daken.

 

Voorbeeld foto
Montagebeugel met klik
€ 2,66
1

De montagebeugel is gefabriceerd uit hoogwaardig aluminium en voorzien van dezelfde gepatenteerde klikvoorziening als de dakhaak. De montagebeugel wordt gebruikt bij de montage op bitumendaken, gevels en voor andere toepassingen.

 

Voorbeeld foto
Montage-hulpset
€ 1,30
1

De montage-hulpset is samengesteld uit nylon bussen en RVS montagemateriaal. Door gebruik van deze montage-hulpset kunnen de zonnepanelen eerst aan de rail gehangen worden, voordat ze definitief vastgezet worden met de montageset.

 

Voorbeeld foto
Montageset
€ 0,00
1

De montageset is samengesteld uit klemplaten van hoogwaardig aluminium en RVS montagebouten. De bouten kunnen snel en gemakkelijk van bovenaf in de rail geschroefd worden, zodat er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van een glijmoer, die door de gehele rail geschoven moet worden voor deze op de goede plek zit.

 

Voorbeeld foto
Koppelset
€ 0,00
1

De koppelset bestaat uit een strip van hoogwaardig aluminium. Deze wordt door middel van RVS montagemateriaal in de montagerail bevestigd. De koppelset wordt gebruikt als de rijen panelen langer zijn dan 6 meter.

 

Voorbeeld foto
Eindklem (nieuw)
€ 2,03
1

De eindklem wordt gebruikt om een zonnepaneel op het einde van een rij panelen vast te zetten. De vernieuwde eindklem biedt de mogelijkheid om met één type klem verschillende framehoogtes te klemmen. De eindklem is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. De eindklem wordt aan de rail vastgeschroefd met dezelfde schroef die ook gebruikt wordt voor de paneelklem.

Er zijn twee types eindklemmen met een verschillend framehoogte bereik:

Type CFA
50-49, 46-45, 42-41, 38-37, 34-33, 30-29 (mm)

Type CFB
52-51, 48-47, 44-43, 40-39, 36-35, 32-31 (mm)

 

Voorbeeld foto
Eindset (uitlopend)
€ 0,00
1

De eindset is samengesteld uit een tweetal hoekprofielen, gemaakt van hoogwaardig aluminium en RVS montagemateriaal. De eindset wordt gebruikt om de panelen op de hoekpunten vast te zetten, zodat de montagerail niet onder de panelen uitsteekt.

 

Voorbeeld foto
Montagerail
€ 7,06
1

De montagerail is geëxtrudeerd uit hoogwaardig aluminium. Het gepatenteerde ontwerp heeft enerzijds een voorziening om zonder montagemiddelen en gereedschappen op de haken geklikt te worden, en anderzijds een profilering voor de montage van de zonnepanelen.

 

Voorbeeld foto
Calzip klem
€ 0,00
1

Calzip klemmen zijn er in aluminium en RVS uitvoering. Deze speciale klemmen worden gebruikt in combinatie met de montagerail voor de montage op Calzip daken.